onsdag 11. november 2009

Serviettgalskapen lenge leve!!

 
Det måtte jo bli en blogg med servietter, ja for dette er en av mine mange “galskaper” eller samlemanier *ler* Kjært barn –har mange navn.
Jeg startet å samle på dette som liten. Glansbilder, papirdukker og servietter var noe de fleste av mine venninner samlet på. Og dermed ble det samlet, byttet og beundret sine egen og andres samlinger. Glansbildene og papirdukkene overlevde i barndomshjemmet mitt, men serviettene, ja de ble borte.
Men jeg har samlet litt i det små gjennom mange voksene år også. Har vel egentlig ikke villet innrømme at jeg samlet, bare gjemte på de til decopage eller noen annet. MEN etter en liten oppryddning i hobbyhulen, og ikke minst oppdagelse av masse gamle og nye servietter, ja da måtter erkjennelsen på bordet. Jeg ER en serviettsamler!
Så nå er det offisielt, og byttevenner har blitt etterlyst i et innlegg på min skriblerblogg. Og jammen har jeg funnet noen byttevenner også. Men nye er alltid velkommen!!
Denne bloggen vil inneholde bilder av mine servietter, nye og gamle. Bytterservietter, og sikkert bilder av servietter jeg bytter til meg. I det hele tatt vil den inneholde litt av hvert som handler om en serviett. Det blir sikkert litt linker til fine serviettsider også.
Så hjertelig velkommmen inn i serviettensrike, og har dere ikke blitt bitt av basillen, ja da bør dere passe dere. Det er nemlig fort gjort! ;)

1 kommentar:

  1. Hehe, kjempefine greier da Elisabeth!! Serviettblogg!! :) Som lita smalet jeg og og har noen få, var ikke så kresen på serviettene så jeg har gamle Statoil og Bergbys (ala McDonalds) servietter også. Erre mulig?

    Skal bli moro å følge med på bloggen din :)

    SvarSlett

Håper du legger igjen en liten kommentar ;)